Powered by Blogger.

Monday, April 28, 2014

6M++

0 comments
Bapak malas kau update blog. Last entry masa anak perempuan kau 3 bulan. Sekarang anak kau dah 6 bulan ++.. haha

Yup..Arissa dah 6 bulan lebih pun. Makin banyak ragamnya. Dah pandai nak main2. Meniarap pun dh sangat terror + asyik menjulur je kejenya.

Saya dah ajar dia duduk dalam walker. Masa mula2 tu asyik ke kiri ke kanan je. Tapi setelah latihan selama hampir 2 minggu dah pandai nak kedepan dan ke belakang. Merata dah la peginya. Dah pandai juga nak minta duduk dalam walker tu. Menjerit2 tengok walker. Best sebab dapat lepas bebas la tu..hihi.

Sekarang ni kalau ayahnya keluar nak pegi keje. Dia duduk la depan pintu tu sambil jerit2.
Kesimpulannya, Arissa sangat suka menjerit...kikiki.




Sila abaikan insan yang tengah tido kat belakang tu...haha

Itu saja untuk hari ini. Semoga bertambah rajin pada masa akan datang untuk meng'update' blog. Sekian.




 

My Cinta Kasih Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez