Powered by Blogger.

Sunday, March 11, 2012

MIMPI MENYUSUKAN BABY

5 comments
Gigih nak update blog lepas sekian lama berehat..hihihi.

Beberapa minggu lepas aku pergi berubat dekat Pusat Rawatan At-Thobibi cawangan Sandakan. Sebab apa pergi berubat?

Sebenarnya dh 3 kali aku mimpi menyusukan baby. Kan ke Ustaz Sharhan kata kalau mimpi baby ni bahaya. Tambah2 kalau mimpi menyusukan..
Kali pertama aku mimpi baby ni seminggu sebelum majlis kenduri kawen aku.  Mimpi pregnant lps tu bersalin & aku terus susukan baby tu. Tapi masa tu mmg tak ambik kisah sangat sebab fikir mungkin sebab terlampau excited nk kawen & ada ank sendiri...hihihi.

Kali kedua plak, menyusukan baby siapa tah. aku dengan rela hati minta nak nyusukan baby tu, dan kemuncaknya kali ketiga aku minta menyusukan baby yang dipangku oleh hubby aku.

Hasil dari scan yang dilakukan, ustaz tu kata memang ada gangguan. Masa ustaz tu baca surah2 tertentu, aku still ok, elok je menghayati tapi bila ustaz tu tepuk2 belakang aku sambil laungkan azan, tetiba je rasa sebak semacam & menangis tersedu2 kat situ. 

Nasihat aku, kalau ada sesapa yang pernah mimpi menyusukan baby, slalu sakit kepala & sakit belakang. Mimpi jatuh dari tempat tinggi, elok la cuba pergi berubat. Takut ada benda lain yang menumpang dekat kita. Tapi pastikan berubat dekat tempat yang betul ye. 




 

My Cinta Kasih Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez