Powered by Blogger.

Friday, January 14, 2011

BLOGWALKING



akhir2 ni asyik xde idea je nk post topic baru kat blog ni..so, lebih byk bt blogwalking je..singgah blog2 yg lain..2,3 hari ni asyik menempel kat blog ANA SUZANA..tak tau knapa tertarik sgt bc blog kak ana ni..mgkin sbb gaya penulisan dia yg santai je..kdg2 gelak sorg2 bc entry2nya yg kbanyakan berkisar ttg kak ana n kluarga..bla bc gelagat anak2 kak ana teringat kat kakak sulung sy yg ada 3 org ank juga sm mcm kak ana..bezanya ank bongsu kakak sy tu lelaki...mmg xpernah jemu bc entry2 yg ada even entry yg ditulis 2 thn lps..ptt la rmi sgt yg follow blog beliau..hehehe..

kalau nk mencari resepi2 msakan sy suka blog KAK AN...bnyk sgt resepi kat sna n dgn pic2 yg sntiasa bt sy lapa..hehe..even resepi mudah mcm cekodok pisang tu pn sy akan search kat blog kak an..keke(sbnrnya mmg dh tau mcm mn nk bt tp sj nk tgk resepi org lain)...

untuk info2 terkini ttg keje kosong n lain2 info berkaitan keje sy akan dptkan dr blog MY ADHA..blog ni mmg ssuai utk org2 yg tgh mncari keje ataupun utk mreka2 yg mohon KPLI, DPLI, U dan sbginya (terutamanya sy sndiri)..sbb My Adha akan sntiasa update tarikh2 penting siap link skali utk kta semak...sgt2 mbantu...hehehe. 

kdg2 bla bosan ska jg bc gosip2 artis kat BEAUTIFULNARA..tp sy just bc je..xpnh lg nk komen apa2..just nk ambik tau je..kang org crita2 sy ketinggalan plak..

sebagai manusia yg lemah, kita kena slalu update hati n mnda dgn benda2 ilmiah, so utk artikel2 keagaamaan maka ILUVISLAM yg jd pilihan sy...sgt bnyk artikel2 menarik yg dikongsi..

bnyk lg sbnrnya blog2 yg sy ska...biasanya blog yg cantik...menarik,..tertarik ni sy akan follow..so, senang nk ziarah lain kali...hehe.


2 comments on "BLOGWALKING"

Ana Suzana on January 14, 2011 at 7:58 PM said...

Mekasih sbb rajin jenguk blog akak sampai kuali pun hampir hangus.. Kikiki

zihan on January 14, 2011 at 8:14 PM said...

haha..tu la psl..sama2 =)

 

My Cinta Kasih Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez