Powered by Blogger.

Friday, September 30, 2011

BLOG KENA SERANG MALWARE


Baru je update blog tadi tetiba bila nk view blog kuar warning malware detected plak dh..tak tau macam mana nak remove. Puas juga la google. Finally jumpa juga penyelesaiannya.

Malware ni sebenarnya dtg dari satu blog yang i follow. Semua blog yang i follow kan i akan letak link dlm blog i. So, i try la remove link blog itu dari blog i & try view blog i blk.(apa punya ayat ni)
ermm... boleh pn..dh xde kuar warning lg..

Kalau ada sesapa yang dpt mslh mcm i, buat je step yang sama ye..Insyallah, selesai la mslh u all..huhuhu

1 comments on "BLOG KENA SERANG MALWARE"

Chenal on September 30, 2011 at 2:11 PM said...

aku pun kena serang..
blog apa yg u link?

 

My Cinta Kasih Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez