Powered by Blogger.

Monday, April 28, 2014

6M++


Bapak malas kau update blog. Last entry masa anak perempuan kau 3 bulan. Sekarang anak kau dah 6 bulan ++.. haha

Yup..Arissa dah 6 bulan lebih pun. Makin banyak ragamnya. Dah pandai nak main2. Meniarap pun dh sangat terror + asyik menjulur je kejenya.

Saya dah ajar dia duduk dalam walker. Masa mula2 tu asyik ke kiri ke kanan je. Tapi setelah latihan selama hampir 2 minggu dah pandai nak kedepan dan ke belakang. Merata dah la peginya. Dah pandai juga nak minta duduk dalam walker tu. Menjerit2 tengok walker. Best sebab dapat lepas bebas la tu..hihi.

Sekarang ni kalau ayahnya keluar nak pegi keje. Dia duduk la depan pintu tu sambil jerit2.
Kesimpulannya, Arissa sangat suka menjerit...kikiki.




Sila abaikan insan yang tengah tido kat belakang tu...haha

Itu saja untuk hari ini. Semoga bertambah rajin pada masa akan datang untuk meng'update' blog. Sekian.




3 comments on "6M++"

Bunda a.k.a KN on March 2, 2015 at 12:15 PM said...

Salam ukhuwah dan salam kenal dari BUNDA...

A Special Story About Me on June 10, 2015 at 3:09 PM said...

salam perkenalan.....
comel arissa....semoga jadi anak yang solehah ye sayang....

Actually done follow awak....
Follow me back ok...
http://assam143.blogspot.com/

tqvm....

Dewi Aja on July 1, 2015 at 5:59 PM said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, resepi dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

 

My Cinta Kasih Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez