Powered by Blogger.

Sunday, April 24, 2011

MAHARAJA LAWAK PUNYA PASAL


hehe..malam jumaat lepas, msuk je rumah balik dr main badminton

"syg, buka 130."
"la..awat?"
"buka je la" kata en.F@riz sambil pegang handset.dlm hati adakah??
"abg nk subscribe ke..huhu"
"ye..bleh tak?
"ikut suka abang la."

astro hntr msj kena tunggu 24 jam..
la skrg dh pukul 10 kot..tgu 24 jam nak buat apa...haha
en.F@riz trus call astro..wah..pekerja astro sibuk.xde sapa nak angkat fon la..
10.15..call lagi..nak tgk maharaja lawak ni..
pun xde sapa angkat..tgk maharaja juga ke..hehehe
call dan call lagi...bru le berjaya..
yeyy..malam tu melayan maharaja la kami laki bini...hehehe.


cdgnya nak unsubscribe segala national geographic bagai tu..tp astro kata xboleh le plak..kalau nak juga kena gantikan dgn channel yg regenya sama..huhu.

merong mahawangsa pun dh ada kat astro first..dh lama plan nk tgk, so, subscribe juga..ok la jalan ceritanya..

p/s: brapa la gamaknya bil astro kami bulan ni..huhuhu =P


2 comments on "MAHARAJA LAWAK PUNYA PASAL"

l@!l@ on April 28, 2011 at 1:20 PM said...

beratus gamaknya..mcm aku dlu cnl yg kita xambik tiba2 ader..lpas tu bl nak srh ptng kn tmbh duit lg..

zih@n on April 28, 2011 at 3:01 PM said...

mungkin kot..hehehe..nk tmbh mmg sng..nk potong tu jenuh..

 

My Cinta Kasih Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez