Powered by Blogger.

Tuesday, April 26, 2011

TAKDE TAJUK


rasanya dh banyak kali buat post pasal celcom broadband ni...dr semalam try nk connect internet tp asyik error je..call celcom center, operator suruh tukar setting network ke GPRS/GSM...dpt le online tapi yg sakit  hatinya kejap2 dia disconnect sendiri sesuka hati dia..=(

hr ni cik abang duty & esk kena belayar...mybe 3hb bru blk..tersangat sedih sbb kena tinggal sorg2...huhu.
dh la xleh sms-sms & calling-calling..=(
mood nak mengedik dgn nyanyi lagu ni..

"Aku tak biasa, bila tiada kau di sisiku..
Aku tak biasa, bila ku tak mendengar suaramu..
Aku tak biasa, bila tak memeluk dirimu...
Aku tak biasa, bila ku tidur tanpa belaianmu...
Aku tak biasa, aku tak biasa.."

huhuhuhu

2 comments on "TAKDE TAJUK"

suri solehah on May 2, 2011 at 6:28 PM said...

salam..akak pun guna celcom...mmg line sehari dua ni macam siput huhu..cian dia tido sorang2..akak pun penah rasa dulu masa tinggal berjauhan ngan suami

zih@n on May 3, 2011 at 6:52 PM said...

@suri solehah2la kak..meguji kesabaran btl celcom ni..

sgt2 xbest bla kena duk sorg2 ni..tp sabar je la..kwn sy kta "sapa suruh kawen dgn navy"...hehe

 

My Cinta Kasih Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez