Powered by Blogger.

Tuesday, April 5, 2011

berita T T


berblogwalking pagi ni...terkejut bila baca yang cikgu su nak tutup blognya..saya hormati keputusan tu walaupun agak sedih juga..masa mula2 berjinak dalam dunia blog ni, su org kedua yang jd follower saya..entry saya pasal buah zuriat tu la permulaannya sebab kami sama2 belum ada rezeki tuk timang cahaya mata sendiri..selalu juga singgah blog su wlupun jarang2 tinggalkan komen..kadang2 jadi tempat rujukan saya tu sebab cikgu su selalu share teknik2 blaja matematik...hehehe..dpt le saya share dengan anak2 murid saya plak..ye la kan..mate bebudak sekarang tak sama mcm mate dulu..sekarang dh banyak teknik2 yang lebih mudah & simple..apapun kalau boleh su, fikirkan le semula ye..sayang tu dh 5 tahun berblog tetiba nak tutup..=(

salam takziah pada kak an sekeluarga atas pemergian permata hati almarhumah Munirah Huda pd 1 April 2011, semoga kak an dan keluarga tabah hadapi dugaan dari-Nya.. Al fatihah..

2 comments on "berita T T"

su on April 5, 2011 at 2:20 PM said...

Aduhai....zihan siap buat entri lagi utk su...terharunya....

Zihan, byk sbb su terpaksa tutup...

rasa terkilan sgt2 dgn sikap rakan sekerja...

tp su xsalahkan diorg buka blog su tu utk dijadikan cth diorg bina laman web sekolah...

Mslhnya, pd GB pon diorg nk tunjuk..ilang privacy su...

sedih2 sgt2...

tp xpe..kalau su buat blog ke lg nanti...su maklumkan pd zihan yer... :)

salam manis dr su :)

zih@n on April 7, 2011 at 6:02 PM said...

ok..su =)

 

My Cinta Kasih Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez