Powered by Blogger.

Monday, July 22, 2013

ALHAMDULILLAH..DH 25 WEEKS


Minggu ni my pregnancy dh masuk 25 weeks. Alhamdulillah td pegi check kat klinik ibu dan anak,baby ok. My JM kata baby dah besar.Siap dengar degupan jantung baby. 4 tahun tunggu tuk rasa detik indah ni, memang rasa sangat emo. 

Memandangkan masalah kesihatan (nadi laju) JM nasihatkan supaya saya rancang untuk next pregnancy. Sebabnya takut bertambah teruk. Bila bagitau kat my hubby, terus dia ckp 

"Nak dapat sorang pn lambat, ni nak rancang plak ke?".

Hehehehe...
Buku ni adik ipar saya bagi bila dia tau saya pregnant. Kebetulan kat kedai dia ada jual buku ni.


Bagus buku ni sebab terangkan perkembangan baby dari awal sampai la nak bersalin. Ada info dan tips tuk ibu juga. Sangat membantu ibu2 yang pregnant anak pertama macam saya.

Next appoinment 22/8 nanti. Sebelum tu 12/8 nak kena ambik darah & minum air gula.

Hope semuanya ok & dipermudahkan. Aminnn.



3 comments on "ALHAMDULILLAH..DH 25 WEEKS"

Umie Jazz on November 20, 2013 at 1:37 PM said...

Assalamualaikum...saya follow yer..
http://secuitrasaumiejazz.blogspot.com/

amir /muaz on December 26, 2013 at 10:05 AM said...

tahniah.....

Puan Ida on January 6, 2014 at 3:49 PM said...

salam sis
saya nak jemput join giveaway yang saya anjurkan
jemput singgah blog saya ye
umielman.blogspot.com
ne tau berminat nak join give away saya
TQ

 

My Cinta Kasih Copyright 2008 All Rights Reserved Baby Blog Designed by Ipiet | All Image Presented by Tadpole's Notez